Over mij

Missie

Van jongs af aan voelde ik me al geroepen om mensen met “problemen” te helpen.

 

Door een zeer gespannen jeugd, en pijnlijke gebeurtenissen, heb ik ervaren hoe moeilijk het leven soms kan zijn; gepest, gescheiden ouders, “stief”ouders/familie, verhuizingen, gezondheidsproblemen, (postnatale) -depressies, en burnout klachten. Hierdoor bleek ik mezelf, op latere leeftijd uit het oog te zijn verloren.

 

Mijn droombaan dacht ik binnen de ouderen, -en later geboortezorg te kunnen vinden.

Binnen deze jaren leek ik steevast in dezelfde valkuilen te lopen, kende ik mijn eigen grenzen niet, en gaf ik geen gehoor aan mijn eigen behoeften, waardoor depressieve klachten me bleven achtervolgen. Een weg met veel vallen en opstaan, mezelf bij elkaar rapen en doorgaan, en het niet kunnen begrijpen van mezelf,  waarom ik niet gewoonweg gelukkig kon zijn.

 

Tot ik voor de 2e keer in 10 jaar tijd met Burn-out klachten thuis kwam te zitten, er de ruimte ontstond mijn innerlijke stem op te merken, en besloot hiernaar te gaan luisteren.

 

Waar ik mijn pijn ontmoette, vond ik mijn antwoorden en grenzen.

Nam mijn innerlijke stem steeds vaker de ‘leiding’. Leerde ik mezelf begrijpen, en kregen mijn emoties een andere betekenis.

 

Streven naar ‘perfectie’ heeft plaats gemaakt voor tevredenheid en meer rust.

Het leven heeft me af en toe flink door elkaar geschud, wat ervoor heeft gezorgd, dat mijn roeping een levensmissie is geworden.

 

Het verleden hoeft niet jou toekomst te zijn!

Uit je overtuiging, terug naar jezelf!