Over mij

Missie

Van jongs af aan voelde ik me al geroepen om mensen met “problemen” te helpen.

 

Door een zeer gespannen jeugd, en pijnlijke gebeurtenissen, heb ik ervaren hoe moeilijk het leven soms kan zijn; gepest, gescheiden ouders, “stief”ouders/familie, verhuizingen, gezondheidsproblemen, (postnatale) -depressies, en burnout klachten. Hierdoor bleek ik mezelf, op latere leeftijd uit het oog te zijn verloren.

 

Binnen deze jaren leek ik steevast in dezelfde valkuilen te lopen, kende ik mijn grenzen niet, en gaf ik geen gehoor aan mijn eigen behoeften, waardoor depressieve klachten me bleven achtervolgen. Een weg met veel vallen en opstaan, mezelf bij elkaar rapen en doorgaan, en het niet kunnen begrijpen van mezelf,  waarom ik niet gewoonweg gelukkig kon zijn.

 

Tot ik voor de 2e keer in 10 jaar tijd met Burn-out klachten thuis kwam te zitten, en er de ruimte ontstond mijn innerlijke stem op te merken, en besloot hiernaar te gaan luisteren.

 

Waar ik mijn pijn ontmoette, vond ik mijn antwoorden en grenzen.

Nam mijn innerlijke stem steeds vaker de ‘leiding’.

Leerde ik mezelf begrijpen, en kregen mijn emoties een andere betekenis.

 

Streven naar ‘perfectie’ maakte plaats voor tevredenheid en rust.

Het leven heeft me af en toe flink door elkaar geschud!

Het voelt als een roeping, een missie, mensen uit hun vastgelopen patronen en eventuele belemmeringen te halen, zodat ze vanuit hun pure zelf, stappen kunnen gaan zetten, en hiermee hun toekomst in kunnen gaan delen, luistert naar hun ware wensen en behoeften.

 

Het verleden hoeft niet jou toekomst te zijn.

Leer je ware zelf kennen, en start met het doorbreken van belemmerende patronen!