Over mij

Wie ben ik?

Ik ben Marga, geboren in 1984 in het Brabantse Boxmeer, getrouwd, moeder van twee kinderen, en woonachtig in Roermond.

Sinds 2005 werkzaam in de gezondheidszorg, 2018 de overstap naar de geboortezorg gemaakt, en sinds eind 2021 Coach binnen mijn eigen onderneming.

Door eigen ervaring met postnatale klachten, en daarbij de kennis en inzichten binnen de geboortezorg, heb ik mijn dromen en plannen welke hieruit zijn ontstaan, uit kunnen werken tot deze onderneming.

Daarnaast verdiep en ontwikkel ik  mezelf in de psychologie, mindset, gedachten en leefpatronen.

Volg ik graag gerelateerde trainingen en workshops, en ontwikkel ik mezelf in persoonlijke bewustwording.

Wat doe ik?

Ik ben werkzaam binnen de geboortezorg als kraamverzorgende, en zie op part-time basis zo’n 2 “gezinnen” per maand.

Ik geniet er dan ook enorm van, om van hulp te mogen zijn tijdens een van de meest intense, kwetsbare en ingrijpende periode in het leven van de ouders en hun pasgeboren baby.

Naast het ondersteunen en aanreiken van tips rondom de verzorging van de baby, hecht ik ook enorme waarde aan aandacht voor de beleving van de zwangerschap, geboorte, en het oog houden voor balans.

Het aanvoelen waar ouders behoefte aan hebben,  heeft voor mij dan ook veel prioriteit.

Praktijk;

Eind 2021 is daar mijn eigen onderneming bij mogen komen, en werk ik als coach binnen mijn eigen praktijk; Het Moederschapfundament.

Iets waar ik lang voor, en naar toe gewerkt heb.

De combinatie van beide houd me betrokken vanuit beide perspectieven!!

Voor wie?

Deze vorm van coaching en counseling is specifiek gericht op de vrouw rondom haar zwangerschap of in haar (nieuwe) rol binnen het moederschap met de kennis en focus op verwerking van gerelateerde emoties en problematiek

Waarom?

Vaak is er in de regel hoofdzakelijk zorg en oog voor de fysiek/ basiszorg. Oog voor de mentale gezondheid, laat hierdoor nog vaak te wensen over. Uit praktijk blijkt, dat dit gemist kan worden. Het Moederschapfundament wil hier invulling geven. Taboe doorbreken, en ruimte bieden voor vrouwen/ moeders met vragen rondom de mentale disbalans.

Hoe?

Door middel van coaching en of counseling gesprekken zorgen we er samen voor dat jij je balans en overzicht terug krijgt. Door een stuk verwerken, en bekijken van knelpunten vanuit jou “uitkijkpost“. Vanuit daar krijg je zicht en inzicht op hoe jou leven, er vanuit “helicopter-vieuw” uit ziet, en hoe we zo nodig andere “routes” kunnen leggen, om niet meer verdwaald te raken.